Geir Bekken 

Født 1962 på Elverum og fikk 1973 en intens interesse for foto med en dertil bratt læringskurve. Etter en del år utviklet det seg til oppdrag for brudepar og konfirmanter, salg av arkivbilder til diverse forlag, platefotografering for Arne Bendiksen Musikkproduksjon og lokale artister etc. Trives bedre med et Linhof Technica eller en Mamiya RZ67 på stativet enn et upersonlig mobilkamera som jeg ser mest som et leketøy. Har ellers levd med sterk holdning av at kvalitet går fremfor kvantitet angående bildeproduksjon. 

Noen tilbakeblikk...

For ordens skyld støtter jeg meg til Lov om Opphavsrett til Åndsverk, § 104, retten til eget bilde, punkt B og D. Ingen brudebilder, portretter eller konfirmanter kan spores, men om noen mot formodning ønsker sitt portrett fjernet gjør jeg dette uten videre diskusjon. Pga. plassen som er til rådighet vil dessverre det meste som er gjort bli savnet her på siden. Alle bilder på collager er kun til illustrasjons øyemed og ikke til kommersiell bruk. 

Flere tilbakeblikk...

Alle bilder på collager er kun til illustrasjons øyemed og ikke til kommersiell bruk. 

Film og fotosession med Trad Film AS, 9 juni 2022 på dokumentarfilm om plateartisten Håkon Banken.

Håkon Banken er også synonym med gamle biler og restaurering av slike så en Ford Corsair 1966 modell var velkommen på laget.

Fotos på linken: Geir Bekken, Kristian Davik Larssen og Martin Walther.

1981, ved Kynsjøen.

Stativ innkjøpt brukt i 1978, har vært med siden, er ennå i bruk.  

  • 9 juni 2022, Hof Åsa, Arneberg.

Under filminnspilling med Trad Film AS av dokumentarfilmen om plateartisten Håkon Banken.

Foto: Kristian Davik Larssen. Trad Film.